torstai 2. heinäkuuta 2015

Tämä on kaiken alku

Tämä ihan alku on hiukan tylsää perussettiä, mutta lukekaa osan loppuun saakka niin alkaa jo tapahtua. Kommentilla saisi toki heittää niin rupean rakentelemaan seuraavaa osaa !
Screenshot-196.jpg
Tämä tässä on Desiree Tourette, Touretten suvun kantaäiti. Desireen kohdalla pätee yksi lausahdus; "Ulkonäkö pettää." Desiree ei nimittäin ole mikään kiltti naapurintyttö vaikka siltä vahvasti näyttääkin. Tarinan edetessä tullaankin seuraamaan Desireen tempauksia. Luonteeltaan Desiree on tähtiainesta, epäonninen, ruutukammo, virtuoosi ja herkkäuninen.
Screenshot-197.jpgScreenshot-198.jpg
Ja tämä on se kaikki mitä Desiree pienellä omaisuudellaan sai rakennettua. Yhden simin asumukseksi talo kuitenkin on varsin soma ja käytännöllinen. Ruutukammostaan huolimatta Desiree hankki myös pienen television, saattoihan hän esimerkiksi saada vieraita jotka eivät voisi pahoin ruudun kelmeässä valossa.
Ja nyt kun perusasiat on selvitetty, on aika siirtyä itse tarinan pariin:
Screenshot-200.jpg
Desiree saapui naapurustoon, Sunset Valleyhin varhain aamulla, joten kaupungilla ei vielä liikkunut ketään. Niinpä Desiree virtuoosina jäikin mielellään yksikseen soittelemaan kitaraansa.
Screenshot-201.jpg
Kauan ei Desireen kuitenkaan tarvinnut yksin olla, sillä viereisen talon pihasta häntä tarkasteli hänenikäisensä vaaleaverikkö nainen. Kun naisen vilkuilusta ei tullut loppua, Desiree päätti lähteä tervehtimään naista, matka kun ei ainakaan ollut pitkä. Naiset esiteltyään itsensä Jamie Jolinaksi löysivät heti yhteisen sävelen - he olivat molemmat virtuooseja ja kiinnostuneita musiikista.
Screenshot-203.jpg
Ei mennyt aikaakaan kun nuo naiset jo ystävystyivät. Desiree ei tuntenut uudesta kaupungista ketään, joten hän oli varsin mielissään saadessaan heti ensimmäisen ystävän.
Screenshot-202.jpg
Desiree uskaltautui kertomaan Jamielle myös unelmistaan, joista ei yleensä pahemmin avautunut. Hän halusi mainetta, kunniaa ja rahaa, mutta ei koskaan tehdä työtä sen eteen. Toisin kuin muut, Jamie ei suinkaan nauranut Desireen fantasialle vaan osasi jopa kertoa mistä Desiree löytäisi Sunset Valleyn rikkaat miehet, joiden varjolla voisi siipeillä ylelliseen elämään.
Screenshot-205.jpg
Desiree saikin osoitteen ja saapuessaan paikalle hän tajusi ettei Jamie turhaan rikkauksista höpissyt. Tämä kartano oli kyllä todellakin sen näköinen, että ei täällä mikään ihan tyhjätasku voinut asustella.
Screenshot-207.jpg
Talossa sisällä odottelikin kalliiseen turkikseen pukeutunut nainen nimeltään Vita Alto. Desiree saattoi haistaa kalliin parfyymin joka leijaili sekä Vitassa että koko talossa. Vita kertoi heti alkuunsa että hänellä on aviomies Nick ja tämä tieto saikin Desireen lepertelemään Vitalle siirappisimmalla äänellään jonka vain suinkin omisti. Vitalla ei muita korkeamman asemansa vuoksi tainnut juuri olla ystäviä joten hän takertuikin tiukasti mukavan Desireen kaulaan.
Screenshot-208.jpg
Rikkailla on kiireinen elämä. Vitan mies ei koko iltana suvainnut ilmestyä paikalle joten Desiree päättikin siirtyä seuraavaan taloon, joka sekin näytti kohtalaisen pramealta.
Screenshot-209.jpg
Talo oli melkoinen pettymys, sillä oven tuli avaamaan pieni poika, joka oli kaikenlisäksi yksin kotona. Poika olisi toivonut Desireen pelaavan kanssaan lautapelejä, mutta Desiree hakeutui vain jääkaapille. Maineeseen kohoaminen oli uuvuttavaa touhua.
Screenshot-214.jpg
Ja koko pitkän päivän päätteeksi Desiree löysi kotiinsa ja vetäytyi lopulta omaan sänkyynsä nukkumaan.
Screenshot-215.jpg
Seuraavana aamuna Desiree päätti valmistaa ruokaa peräti itse, eikä kähveltää sitä rikkaiden naapurien jääkaapeista. Vohvelit oli toistaiseksi ainoa resepti jonka Desiree osasi ja niinpä hän päättikin käyttää sitä.
Screenshot-216.jpg
Vaan eipä osannut sitäkään. Vohvelit ruskistuivat uunissa kun yhtäkkiä koko keittiö leimahti liekkeihin. Desiree olikin epäonnisena tuntenut heti herätessään että tänä päivänä olisi kannattanut vain pysyä koko päivä sängyssä turvassa.
Screenshot-217.jpg
Hätänumeroon soittamisesta huolimatta palokunta ei koskaan saapunut paikalle. Desiree katseli aikansa kuinka huonekalu toisensa jälkeen paloi poroksi kunnes päätti itse tarttua vaahtosammuttimeen.
Screenshot-218.jpg
Ja lopultahan se tulipalo sitten sammui. Desireellä ei ollut aikomustakaan kokeilla onneaan toista kertaa ja niinpä hän kaivoikin jääkaapista mukavan viileää jogurttia. Se ei ainakaan voinut syttyä tuleen.
Screenshot-219.jpg
Aamiaista syötyään Desiree jatkoi siitä mihin eilen jäi. Kaupungin laitamilla näitä kartanoita riitti. Desiree päätyikin kolkuttelemaan tämännäköisen talon ovea toivoen että portaita alas suorastaan putoaisi joku rikas mies hänen käsivarsilleen.
Screenshot-220.jpg
Oven kuitenkin avasi jonkin verran Desireetä vanhempi nainen, Elviira Kurjenkaula. Hän asui yksin ja vaikutti myös siltä. Nainen hymyili anelevasti. Hän todella toivoi että Desiree jäisi vaikka teelle tai muuten vaan rupattelemaan, vaikka täysin tuntematon tyttö kyseessä olikin. Desiree kuitenkin havaitsi ettei Elviiralla ollut hänelle mitään annettavaa ja jatkoi matkaansa.
Screenshot-204.jpg
Desiree oli kovasti miestä vailla ja päätyikin uudelleen Vita Alton luokse toivoen että Nick olisi tällä kertaa paikalla myös. Desireetä ei kiinnostanut pätkän vertaa miten Vitan upea elämä luhistuisi jos Desiree päättäisikin anastaa tältä miehen sekä miehen mukana tietenkin omaisuuden.
Screenshot-222.jpg
Ja Nickhän oli paikalla. Desiree syöksyi heti paikalla miehen kimppuun. Nick ei ollut komea, ei nuori, päin vastoin; hän oli hiukan ylipainoinen, reilusti Vitaa vanhempi, ohimoilta harmaantuva, koukkunokkainen äijänkäppänä. Desiree koki ymmärtävänsä, että ehkä Vitakaan ei Nickiä rakkaudesta katsellut...
Screenshot-223.jpg
Nick herrasmiehenä tarjosi Desireelle illalista modernissa keittiössään. Samalla kaksikko rupatteli niitä näitä ja Desireelle selvisi että Nick oli auttamattomasti uimataidoton. Ehkä rikkaiden ei tarvinnut osata uida, kun ainoa mitä he tekivät oli kahlaaminen rahoissa. Joka tapauksessa Desiree piti tuosta tiedosta...
Screenshot-224.jpg
Illan hämärtyessä Desiree hipsi jälleen omaan kotiinsa. He olivat lähentyneet Nickin kanssa täysin tuntemattomista hyviksi ystäviksi yhden illan aikana. Desiree ei voinut kuin odottaa valoisaa tulevaisuutta.
Screenshot-225.jpg
Desiree heräsi jo aikaisin aamulla pirteänä kuin peipponen ja päättikin käyttää ylimääräisen energiansa siemenien istuttamiseen. Joka naisella oli Sunset Valleyssa oma puutarha ja Desire halusi myös kokeilla siipiään tällä alalla. Hän aloitti helposta ja istutti aluksi vain tomattia ja salaattia.
Screenshot-226.jpg
Siinä missä puutarhanhoito oli Desireen mielestä lasten leikkiä, eivät vohvelit vieläkään ottaneet onnistuakseen. Ne savusivat ja haisivat minkä kerkesivät, mutta ainakaan talo ei tällä kertaa syttynyt tuleen.
Screenshot-227.jpg
Syötyään hirveitä vohveleitaan Desiree soitti Jamielle ja kertoi kuulumisiaan. Voi kyllä, Desiree soitti hänelle vaikka olisi voinut kävellä muutaman askeleen ja nähdä Jamien ihan kasvokkain. Naiset kuitenkin rupattelivat monta tuntia. Desiree oli hyväksikäyttänyt monia ihmisiä, Vita mukaanlukien, esittämällä heidän ystäviään, mutta Desireen ja Jamien ystävyys oli todella aitoa. Kun heidän puhelunsa sitten viimein päättyi, Desiree soitti vielä Nickille ja pyysi häntä kylään. Tänä iltana he ottaisivat seuraavan askeleen.
Screenshot-228.jpg
Ennen Nickin saapumista Desiree laittautui peilin edessä hyvä tovin ja tulikin siihen tulokseen että näytti varsin puoleensavetävältä sinä iltana.
Screenshot-229.jpg
Nick saapui ja Desiree syöksyi samantien halamaan miestä. Aluksi he naureskelivat ja nauttivat toisistaan kuin ystävät...
Screenshot-230.jpg
...Kunnes Desiree päätti rikkoa jään ja kun Nick ei vastustellut hänen kaulailuaan, Desiree hyökkäsi suutelemaan mieheltä melkeinpä jalat alta.Screenshot-231.jpg
Eikä Nick vastustellut tätäkään vaan kiskaisi Desireen vielä lähemmäs itseään. Nickillä oli jo huomattavasti nuorempi vaimo mutta ilmeisesti häntä ei sitäkin nuorempi nainen ainakaan haitannut.
Screenshot-232.jpg
"Voi Desiree rakkaani, kuinka onnelliseksi sinä minut teetkään. Vita ei ole enää vuosiin rakastanut minua noin." Nick leperteli ja tuijotteli syvälle Desireen silmiin. Desiree ei lainkaan ihmetelyt miksi Vita ei rakastanut Nickiä ja tunsi jopa jonkinlaista sielunsisaruutta sen naisen kanssa, kunnes muisti päämääränsä ja vakavoitui.
Screenshot-234.jpg
"Siksi haluankin kysyä sinulta jotain." Desiree sanoi ja yritti tulkita miehen kivettyneitä kasvoja.
Screenshot-235.jpg
"En ole koskaan elämässäni tavannut ketään niin kuin sinä. Minusta tuntuu että olisimme täydellinen pari, sinä ja minä. Ja jos avioliittosi Vitan kanssa on jo vuosia ollut väljähtänyt eikö olisi aika jättää hänet ja ryhtyä uuteen suhteeseen? Minun kanssani." Desiree maanitteli. Hän tiesi miten hänen koiranpentuilmeensä vetoaisi mieheen.
Screenshot-236.jpg
Mutta ei vedonnutkaan. Nick vain levitteli käsiään ja totesi että hän ei voinut hypätä kenen tahansa yhden illan jutun kelkkaan, kun vaimokin oli. Mutta Desiree oli heti ajan tasalla ja otti kovemmat aseet käyttöön.
"Jos en olisikaan mikä tahansa yhden illan juttu. Mitä jos minä olisin sinun uusi vaimosi?" Desiree sanoi ja polvistui Nickin eteen. Nyt oli sellainen kala koukussa että irti ei saisi päästää vaikka mikä olisi ja olihan avioliitto joka tapauksessa ollut edessä jos Desiree ylipäätään mieli Nickin periä.
Screenshot-237.jpg
Enää Nick ei voinut kieltäytyä vaan rupesi hyppimään ja pomppimaan kuin mikäkin kaniini.
"Tottakai! Tottakai, rakkaani! Mennään naimisiin, jätetään Vita!" Nick huusi ja antoi tyytyväisenä myhäilevän Desireen pujottaa sormuksen paksuun sormeensa.
Screenshot-238.jpg
Pariskunta vietti normaalia aviopariarkea vain muutaman päivän kunnes Desiree päätti viedä "rakkaansa" treffeille. Paikaksi valikoitui maauimala ja ajankohdaksi kaunis yö. Desiree ja Nick seisoskelivat altaan reunalla, kulkivat käsi kädessä ja katselivat toisiaan tähtitaivaan valossa.
"Vaikka ympärilläni on pelkkää vettä, niin sinun kanssasi rakas, en pelkää." Nick tunnusti.
Screenshot-239.jpg
Kuitenkin pelolle olisi ollut aihetta sillä pian Nick huomasikin olevansa altaassa. Pakokauhu valtasi Nickin. Eihän hän osannut uida.
"Desiree, rakkaani, ole kiltti auta minut pois täältä!" Nick huusi suorastaan sydäntä särkevästi.
Screenshot-240.jpg
Mutta Desiree oli hävinnyt jäljettömiin, jättänyt Nickin altaaseen räpiköimään. Ja nick todella räpiköi, henkensä hädässä. Ennen kuin Nick hörppäsi runsaasti vettä ja hänen silmissään alkoi sumentua hänen viimeinen muistonsa oli kuinka Desireen turvallinen käsi töytäisikin hänet altaaseen ja hän kuuli vaimonsa hädän parahduksen. Miksi tuo nainen ei nyt auttanut häntä vaikka olikin kiljaissut hädissään uimataidottoman miehensä pudotessa altaaseen?
Screenshot-242.jpg
Ja sitten Nick vajosi veden alle. Lopullisesti.
Screenshot-247.jpg
Veden pinta oli tyyntynyt. Avun huudot olivat hiljenneet. Aamulla joku löytäisi altaasta hukkuneen miehen. Kaikki toteaisivat että mieshän oli ollut uimataidoton, todennäköisesti siis tehnyt itsemurhan. Miksi muuten uimataidoton hyppäisi altaaseen joka on täynnä vettä? Kukaan ei yhdistäisi Desireen edes olleen paikalla tuona yönä.
"Voi, Nick raukkaa, naiseen ei pidä koskaan luottaa." Desiree totesi kylmänrauhallisesti ja hipsi pois paikalta.

Ensmmäinen osa uunista ulos !! Tässä nyt tapahtui aika paljon lyhyessä ajassa, mutta yritin välttää sellaisesta ensimmäisen osan tylsyysefektiä. Seuraavissa osissakin tapahtuu mutta ei ehkä ihan niin nopealla temmolla. Mitäs sanotte ? Toivoisin että edes muutama löytäisi tämän ja ehkä kommentoisi ennen kuin julkaisen mitään uutta kun en viitsisi tyhjille seinille huudella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti