torstai 2. heinäkuuta 2015

Häkkilintu

Uusi osa on tässä, lopussa paljon informaatiota! Lukuiloa! :)
Screenshot-443.jpg
Pidätys oli ja meni, Desiree jäi työttömäksi mutta sai nauttia vapaudesta. Aika lensi ja oli Penelopen aika kasvaa vauvasta taaperoksi. Takana on myös samana iltana lapseksi kasvanut Placido. Hetkeksi Tourettejen talo täyttyi hilpeästä juhlatunnelmasta, kaikki oli kovin hyvin...
Screenshot-445.jpg
Ja tässä nyt taaperoksi kasvanut Penelope.
Screenshot-447.jpg
Ei kuitenkaan kulunut kuin muutama päivä kun aamu valkeni Sunset Valleyssa täysin toisenlaisissa tunnelmissa. Tourettejen oveen koputettiin seitsemän jälkeen lauantaiaamuna. Desiree kampesi itsensä sängystä samalla temmolla kuin ruumis olisi yrittänyt nousta haudasta. Hän avasi ja oven ja sisään asteli Hankin työpari Blair Wainwright virka-asussaan.
Screenshot-448.jpg
"Huomenta." Desiree mutisi unisella äänellä. "Hank nukkuu vielä, eikö tämä voisi odottaa hiukan myöhempään?" Desiree kysyi.
Blair käänsi häpeissään päänsä pois. Hän ei pystynyt kohtaamaan Desireen odottavaa katsetta. "Oikeastaan tämä koskee sinua." hän totesi.
Screenshot-449.jpg
Ennen kuin Desiree ehti sanoa mitään, Blair alotiti selostuksensa: "Tilanne on se, että me pidätimme Xander Clavellin ja hän tuntuu nyt olevan perillä siitä, että kukaan muu kuin sinä, poliisin tyttöystävä, ei olisi uskaltanut häntä käräyttää."
Screenshot-453.jpg
"Ei minua haittaa, mitä hän luulee. Hän tulee olemaan vankilassa vuosikausia." Desiree mutisi vaikka tosiasiassa hän kiehui raivosta. Hän oli ollut varma, että joutuisi jonkun roiston kynsiin vain koska kertoi Hankille.
Blair kiemurteli vaivaantuneena ja rapsutti otsaansa. "Sinä tarkoitat, että Clavell ei pääse kostamaan sinulle ollessaan vuosia vankilassa. Mutta oikeastaan hän kosti jo. Hänellä oli nimittäin näyttää kaapattuja videonauhoja yöltä jona Nick Alto kuoli." Blair piti pienen tauon ja nieleskeli saadakseen raskaimman osuuden sanotuksi. "Niistä näkyy selvästi, että sinä työnsit uimataidottoman Nick Alton uima-altaaseen ja jätit sinne."
Screenshot-450.jpg
Desireen suu loksahti auki. Se ei voinut olla mahdollista. Ei Xander Clavellilla voinut olla sellaisia nauhoja. Desireen kurkusta ei päässyt pihahdustakaan. Hän ei tiennyt mitä sanoa.
Screenshot-451.jpg
Tilanne muuttui vieläkin kamalammaksi kun hämmentynyt Hank asteli makuuhuoneesta. Desiree ei tiennyt kuinka paljon mies oli kuullut, mutta ainakin hän oli ollut jo hetken hereillä kun oli saanut vaatteetkin päällensä. Ja oliko sillä väliäkään, ei totuus enää piilossa pysyisi Hankinkaan korvilta.
"Huomenta, Blair." Hank sanoi ensimmäisenä ja katsoi sitten jähmettynyttä Desireetä. "Rakas, onko täällä kaikki hyvin?"
Screenshot-452.jpg
Blair päätti että hän ei jäisi Hankillekkin selittämään tilannetta. Oli ollut jo tarpeeksi raastavaa murskata työparin, parhaan ystävän avopuolison elämä latomalla faktat pöytään.
"Minulle on annettu määräys pidättää sinut, Desiree nyt." Blair sanoi värittömästi. Ei hän muutakaan keksinyt.
"Anteeksi mitä?!" Hank pärskähti."Liittyykö tämä jotenkin Clavellin tapaukseen. Blair, me sovimme että Desiree jätetään ulkopuolelle siitä!" Hank huusi kiihtyneenä.
"Tässä on hiukan muutakin. Tule käymään asemalla." Blair vastasi Hankille vältellen hänen katsettansa. Hänestä tuntui, että hän oli pettänyt parhaan ystävänsä. Millainen ystävä pidättää toisen avovaimon?
Screenshot-455.jpg
Penelopekin oli kömpinyt jostain todistamaan tätä ikävää tapahtumaa. Desiree vilkaisi taakseen. Heidän eteisensä, josta niin monet kerran onnellisina tai vähemmän onnellisina oli lähdetty milloin mihinkin. Mutta ennen kaikkea, tässä eteisessä, siinä hänen selkänsä takana seisoi hänen elämänsä; hänen rakas avomiehensä ja tyttärensä. Desiree ei itkenyt, hän ei itke, mutta tänä hetkenä jona kuka tahansa muu olisi itkenyt hän huomasi rakastavansa tuota maisemaa, jossa nuo kaksi seisoivat.
"No niin, mennäänpäs sitten." Blair sanoi äidillisesti ja ohjasi Desireetä lempeästi ovesta.
Ulkona oli pakkasta. Ei Desiree sitä tällaisessa tilanteessa olisi edes ajatellut, mutta lumisade suli paljaalle iholle ja kylmä viima takertui pitsiyöpaitaan. Desiree oli lähdössä pelkässä pitsiyöpaidassa, mutta väliäkö sillä. Hän oli lähdössä.

Screenshot-467.jpg
Innostunut tunnelma väreili vankilan apaattisilla käytävillä. Desireen tuomio oli luettu jo jokin aika sitten ja nyt hänellä oli lupa vastaanottaa vieraita. Kymmenen vuotta aikaa maata tuossa sängyssä ja vastaanottaa vieraita, joita tupsahti ehkä kerran vuodessa äitienpäivänä. Tai sitten ei silloinkaan, kuka haluaisi viettää tuon kauniin juhlapäivän kylmässä ja kivisessä sellissä? Vieraiden vastaanottamisesta tuli mielikuva jostain linnanjuhlien tyylisestä vastaanotosta, mutta todellisuus oli tämän oven takana hyvinkin erilainen.
Screenshot-468.jpg
Desiree makasi vuoteellaan. Se oli varmasti ainut asia, mitä tuossa kurjassa betoniboksissa saattoi tehdä. Ellei halunnut opetella seisomaan päällään tai kalastella vessanpöntöstä. Vankila teki monista epätoivoisia tai peräti aivan pimahtaneita. Desiree joutui koko ajan muistuttelemaan itseään että hän ei pimahtaisi.
Screenshot-469.jpg
Desireen väsyneillä, riutuneilla kasvoilla kareili väsynyt, riutunut hymy kun hän näki tulijat. Hän ponnistautui natisevan sänkynsä pohjalta toivoen että se ei juuri nyt leviäisi lattialle tuhannen sirpaleiksi.
Screenshot-470.jpg
"15 minuuttia." Blair totesi anteeksi pyytelevään sävyyn jättäen Hankin ja Desireen kahden.
Screenshot-499.jpg
"Hank!" Desiree ehti kiljahtaa ennen kuin painoi huulensa miehen huulille. Desiree ei kyennyt uskomaan, että Hank seisoi siinä ihan ilmielävänä syleillen rikollista avopuolisoaan. Desireen sydäntä hiukan vihlaisi kun hän tajusi että oli nykyään vain ex-avopuoliso. Eiväthän he asustelleet enää samassa osoitteessa...
Screenshot-474.jpg
Hank kuitenkin vetäytyi äkkiä pois. Hänellä oli kasvoillaan selittämätön ilme, josta paljastui hätää, pettymystä ja tuskaa, mutta eniten tuskaa.
"Desiree." Hank rykäisi. "Murha ei ole mikään pikkujuttu. Sen lisäksi sinä annoit minun uskoa, että olet pelkkä pikkurikollinen. Onko murha sinun käsityksesi pikkurikoksesta?" Hank tivasi.
Screenshot-480.jpgScreenshot-479.jpg
Desiree yritti selittää, muttei kyennyt. Hän ei vieläkään ymmärtänyt vaikutusta, joka Hankilla oli häneen. Desiree osasi selittää tarpeen tullen kissasta jänöjussin, mutta Hankin edessä sanoja ei vain tullut.
"Olen pahoillani." Desiree henkäisi. Se oli ainoa asia, jonka hän sai sanotuksi. Hän jätti kuitenkin mainitsematta kenen puolesta pahoillaan hän oli. Nickin puolesta hän ei olisi pahoillaan edes henkensä uhalla, mutta pahoillaan Hankin puolesta. Hank tarttui Desireen olkapäähän. "Minä rakastin sinua. Minä rakastan sinua." Hank takelteli.
Screenshot-475.jpg
"Mutta kuinka minä jatkan elämääni kun sinä mätänet täällä? Minäkö yksin huolehdin kaikesta? Yritänkö minä olla isä Penelopelle.... ja Placidolle? Yritänkö selittää miksi äiti ei ole lastensa kanssa? 10 vuotta on pitkä aika, Desiree." Hank valitteli ja levitteli hädissään käsiään. Tilanne otti koville ja sai poliisinkin panikoimaan. Nyt oli Desireen vuoro laskea kätensä Hankin olkapäälle. Sanat takertuivat kurkkuun, mutta Desireen oli pakko yskiä ne ulos: "Sinä tietenkin löydät jonkun uuden naisen ja te olette onnellisia yhdessä." Desireen sisällä kaihersi epätoivo kun hän ajatteli sitä mielikuvaa. Hank toisen naisen kanssa, Desiree tässä yhdessä ja samassa huoneessa. Yksin.
Screenshot-500.jpg
"Uusi nainen? Sekö on sinun ratkaisusi asiaan?" Hank kysyi ja Desiree oli aistivinaan, että miehen ääni kiihtyi entisestään. "Kuinka minä ikinä, ikinä, voisin haluta vierelleni jonkun uuden, jos minulla kerran on ollut sinut?" Hank kysyi. Jos Desiree olisi ollut herkkä blondi, joka katselee herkkien blondien kavereidensa kanssa Täydellisiä naisia ja itkee, hän olisi itkenyt tässä kohtaa. Toisaalta sellainen nainen tuskin koskaan olisi päätynyt tähän tunkkaiseen selliin. Mutta Desiree ei siis itkenyt. Hän laski käden rinnalleen ja näytti liikuttuneelta.
Screenshot-502.jpg
Niinpä Hank polvistui Desireen jalkojen juureen ja sai naisen liikutuksen vaihtumaan hämmästykseksi.
Screenshot-506.jpg
"Desiree, sinä olet minun elämäni nainen ja minulle on aivan sama joudunko odottamaan päivän vai kymmenen vuotta saadakseni sinut omakseni, mutta minä olen valmis odottamaan. Tuletko vaimokseni, Desiree Tourette?" Hank kysyi.
Screenshot-510.jpg
Silloin Desiree ei enää viitsinyt hokea, kuinka pitkä aika kymmenen vuotta oli tai kuinka Hank ei saisi odottaa häntä. Desiree ei koskaan ollut lukenut avioliittoakaan suunnitelmiinsa, mutta nyt kun tuo mies keskellä tuota ankeaa vankilaselliä kosi häntä, ei Desiree voinut kieltäytyä.
"Tulen." hän henkäisi ja katseli kuinka Hank pujotti sormuksen hänen vapisevaan nimettömäänsä.
Screenshot-519.jpg
Sitten pariskunta halasi vielä kerran ennen kuin Hankin täytyi lähteä. Ja niin Hank lähti. Desiree jäi.

Nyt on paljon kaikkea ilmoitusluontoista asiaa! Ensinnäkin olen oppinut lataaman - myös packageja, jotka aluksi tuottivat ongelmia. Näissä kuvissa tuo taito ei vielä ollut hallinnassa, mutta seuraavassa osassa pääsette katselemaan ladattuja ja posejen käyttöä(jota tosin vielä harjoittelen, joten voi aluksi olla vähän kankeaa.)
Toinen asia on se, että tallennuksessa tapahtui virhe ja kaikki hävisi. Mä olin kuitenkin jo kiintynyt tähän tarinaan ja halusin jatkaa. Ajattelin aluksi että pimittäisin tän teiltä ja loisin vaan kaiken identtisesti uudestaan, mutta sitten olis ollut nolo tilanne jos joku tarkkasilmäinen olisi huomannut että simit ei nyt näytä ihan itseltään. Jouduin nimittäin luomaan näköissimejä, joista yritin tietysti tehdä mahdollisimman saman näköisiä kuin näistä alkuperäisistä. Talo meni siis myös uusiksi ja nyt kun mulla on ladattuja käytössä päätin tehdä ihan uuden talon, joka on omaan silmään ainaki paljon, paljon kivempi kuin vanha!
Mutta itse osaan: Mitäs luulette, kestääkö Hankin ja Desireen suhde vankilan muurin yli? Miten arki lähtee Tourettejen talossa ilman äitiä pyörimään? Mitä kaikkea ehtii tapahtua kun kymmenen vuotta alkaa nyt kulumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti